Adviseur Arbeid & Gezondheid

Wat houdt Adviseur Arbied & Gezondheid eigenlijk in?

Als adviseur Arbeid & Gezondheid ben ik voor u, werkgever of werknemer het eerste aanspreekpunt. Ik ondersteun het verzuim en re-integratieproces in uw bedrijf. Als Adviseur Arbeid en Gezondheid draag ik bij aan het bewust worden én veranderen van gedrag in alle lagen van de organisatie, ik spar onder andere met HR, leidinggevende en medewerkers. Hierin maak ik de inschatting over de te nemen stappen volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen casemanagement en ik houd mij naast verzuimbegeleiding bezig met preventie en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het betreft bijvoorbeeld het bevorderen van vitaliteit maar ook het maken van een werkplekanalyse. Ik ben geïnteresseerd in u als klant en in uw bedrijfscultuur. Ik ben daarom regelmatig bij u aan het werk en kom daardoor in contact met diverse sectoren. Elke dag is veelzijdig en anders. Het vraagt van mij stressbestendig te zijn en mijn focus te houden. Het is een zelfstandige rol, maar uiteraard werk ik niet volledig solistisch. In de praktijk werk ik graag samen met de bedrijfsarts die daarbij een centrale rol bekleedt. Ik ben een mensen-mens, een goede luisteraar en sta voor duurzame arbeid. Daarbij houd ik mij niet vast aan standaardprocedures en protocollen, maar denk graag out-of-the-box. Een uitgangspunt voor mij is “positieve gezondheid”. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt of niet beweegt om stappen te zetten waardoor het leven als plezieriger ervaren wordt, zowel privé als op het werk. Een goede motivatie helpt mensen in hun kracht te zetten en daarmee ziekteverzuim te voorkomen of doelgericht te kunnen re-integreren bij verzuim. Daar kan ik u mee helpen.

Bent u geïnteresseerd in wat ik voor u werkgever of werknemer als adviseur Arbeid & Gezondheid kan betekenen neem dan gerust contact met mij op.

T:         06-21631960 of

M:        info@fysiekmanagement.nl

 

 

 

 

 

 

Kennismaken?
Laten we bellen!
Maak een afspraak