Contractvrije praktijk; wat betekent dit voor u?

Praktijk Olger Leenders Fysiek Management heeft ervoor gekozen om geen contracten te tekenen. Dat geeft de ruimte om zelf te beslissen hoeveel tijd er aan een cliënt wordt besteed.
Het invullen van uitgebreide verslagen en evaluaties wordt tot het noodzakelijke beperkt.
Dat levert behandeltijd op. Ook kan er zonder contracten zelf worden beslist welke behandeling het beste past.

Qua kwaliteit, in vorm van kennis en vaardigheden voldoet Praktijk Olger Leenders Fysiek Management aan alle eisen, net als gecontracteerde praktijken. Ook qua verslaglegging, nascholing en dergelijke. Een belangrijk verschil is wel dat de dossiers van patiënten bij Praktijk Olger Leenders Fysiek Management voor niemand inzichtelijk zijn, zonder uw goedkeuring.

Vergoeding:

De praktijk Olger Leenders Fysiek Management heeft bewust geen contract met zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt manuele therapie gezien als natuurgeneeswijze of als specialisatie van de fysiotherapie. Informeer bij uw verzekeraar voor welke vergoeding manuele therapie u in aanmerking komt bij een ongecontracteerde zorgverlener.

Per maand ontvangt u een overzichtsfactuur van uw behandelingen in de afgelopen maand. U kunt deze facturen indienen op uw zorgpolis voor alternatieve geneeswijze of op paramedische vergoeding voor manuele therapie.

Olger Leenders staat ingeschreven in alle bestaande en benodigde registers die zorgverzekeraars zien als registers van kwaliteit van de zorgprofessonal in Nederland. Indien u een aanvullend pakket heeft voor gezondheidszorg dan heeft u recht op volledige of gedeeltelijk vergoeding.

De Praktijk Olger Leenders Fysiek Management is niet verantwoordelijk voor het wel of niet vergoeden, dan wel het percentage van de vergoeding, door de zorgverzekeraar van de cliënt. Dit is een individuele overeenkomst tussen u en de zorgverzekeraar.

Lees verder →
BTW

Wilt u een afspraak maken bij mij voor Fysiotherapie of Manuele Therapie?
Dat kan ook zonder een verwijzing van de huisarts.
Neem gerust contact op via het contactformulier
of bel 06-21631960