Uitvoering van het coachen

Waarvoor kunt u mij inschakelen?

Personal coaching

U heeft inspirerende gedachten en u vraagt zich daarbij bijvoorbeeld af:
‘Wat wil ik nou écht in het leven?’, ‘Wat zijn mijn wensen?’, ‘Hoe kan ik deze realiseren?’ en ‘Hoe haal ik het beste uit het leven?’. U wilt meer successen behalen? Maar hoe doet u dat dan? U wilt zich beter verstaanbaar maken? Al uw vragen en doelstellingen hebben betrekking op die éne vraag: ‘Wie ben ik en waarvoor ben ik op deze aarde?’ Door personal coaching krijgt u een helderder beeld van uw krachten, talenten en passies.

olger indivudele coaching

Excecutive coaching

Bent u een topmanager?
Ik begeleid u bij het omgaan met beladen kennis en informatie, ik geef u inzicht in uw stijl van leidinggeven en ben een onafhankelijke, gelijkwaardige gesprekspartner.

chess

Management coaching

Door een verandering in managementstijl vergroot u de betrokkenheid bij de werknemers en het gevoel dat ze gewaardeerd worden. U als manager speelt daar een cruciale rol in. Als u uw medewerkers kunt inspireren waardeert u hen om wie ze zijn. Er is namelijk contact op zielsniveau. Tijdens management coaching leert u uw eigen stijl te ontdekken en uit te bouwen.

management coaching

Lees verder →
Het te doorlopen traject

Bent u op zoek naar iemand die u kan inspireren?
Die u kan helpen meer inzicht te verkrijgen in wat u beweegt?
Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek via het contactformulier
of bel 06-21631960